gallery photo

Ατομικά τσιζκέικ σοκολάτας

atomika
Υλικά

200 γρ. μπισκότα τύπου Digestive σπασμένα
70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. τυρί κρέμα
1/2 κούπα ρικότα
2 βανίλιες σκόνη
40 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
1 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουβερτούρα 200γρ.

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170°C.

Στο πολυκοπτικό βάζετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια πάστα.

Μοιράστε το μίγμα στις θήκες για μάφιν στις οποίες έχετε βάλει χαρτάκια. Γεμίστε τις κατά το 1/4 με το μίγμα της βάσης & ψήστε για 10-12 λεπτά.

Παράλληλα, στο μίξερ χτυπήστε τα τυριά με ζάχαρη και τη βανίλια.

Προσθέστε και τα 2 αυγά ένα – ένα ανακατεύοντας καλά ενδιάμεσα.

Τέλος, προσθέστε και το αλεύρι και ενσωματώστε το στο μίγμα.

Βάλτε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε καλά.

Μοιράστε το μίγμα μέσα στα χαρτάκια.

Ψήστε για 12-15 λεπτά ίσα- ίσα για να πήξουν και αφήστε τα να κρυώσουν μέσα στις θήκες.

Σερβίρετε διακοσμώντας με την έξτρα λιωμένη κουβερτούρα .

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

6 − 5 =

  • facebook
  • twitter