gallery photo

Γλυκό ψυγείου με ζελέ, ακτινίδια και πορτοκάλια

light
Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
2 φάκελοι κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
800 ml γάλα, ελαφρύ (400 ml για τον κάθε φάκελο, όπως αναγράφεται στην συσκευασία)
2 φάκελοι φρουί ζελέ με ό,τι γεύση θέλετε (100 γρ ο κάθε φάκελος)
Ακτινίδια και πορτοκάλια (όσα θέλετε)
Λίγο γάλα για να βουτήξετε τα πτι μπερ

Εκτέλεση:

Βουτάτε τα πτι μπερ σε γάλα και καλύπτετε την βάση ενός αρκετά μεγάλου παραλληλόγραμμου πυρέξ.

Ετοιμάζετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και την απλώνετε πάνω από τα μπισκότα.

Πάνω από την κρέμα απλώνετε σε φέτες τα ακτινίδια και τα πορτοκάλια.

Βάζετε το πυρέξ στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία.

Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει αρκετά.

Βγάζετε το πυρέξ από το ψυγείο.

Με μία κουτάλα αρχίζετε να προσθέτετε το ζελέ στο πυρέξ πάνω από όλα τα υλικά.

Προσεκτικά τοποθετείτε το πυρέξ και πάλι στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να πήξει καλά το ζελέ και να σταθεροποιηθεί.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

5 + 7 =