gallery photo

Κορμός σοκολάτας

kormos_body4_b
Τι θα χρειαστείτε:

½ βιτάμ σοφτ
1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου
3 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

Τι θα κάνετε:

Ανακατεύετε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.

Ρίχνετε το κακάο και συνεχίζετε να ανακατεύετε.

Σπάτε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνετε στο υπόλοιπο υλικό.

Ανακατεύετε καλά.

Ρίχνετε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγετε σε σχήμα ρολού και το τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

3 × 4 =