gallery photo

ΚΡΕΠΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣ με μερέντα διαίτης

crepe-chocolate

Για την κρέπα

Υλικά:

1 αυγό
1 ποτύρι γάλα
1 ποτύρι αλεύρι
λίγο λάδι
1 κ.γ natreen υποκατάστατο ζάχαρης

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το αυγό, το γάλα, το αλεύρι, τη natreen και 2 κουταλάκια λάδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά.

Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι και ρίχνουμε πάλι ελάχιστο λάδι ίσα ίσα για να μην κολλάνε (εαν δεν ειναι αντικολλητικό το τηγάνι).

Ρίχνουμε με μία βαθιά κουτάλα από την ζύμη της κρέπας στο τηγάνι.

2-3 λεπτα αργότερα γυρνάμε την κρέπα ώστε να ψηθεί και από την άλλη πρευρά.

Για την μερέντα

Υλικά:

50γρ. ανάλατο βούτυρο
3-4 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
175 γρ. μαλακό τυρί χαμηλό σε λιπαρά (π.χ. Philadelphia)
4-6 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό (στέβια, SlimeLine κ.α.)

Εκτέλεση:

Λιώνουμε του βούτυρο σε κατσαρολάκι. Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε για 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Βγάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε και στο τέλος το γλυκαντικό. Φυλάσσετε στο ψυγείο.

*Μπορούμε να προσθέσουμε και διάφορα φρούτα για γέμιση

merenda

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

four × 3 =