gallery photo

Μάκαρον με σοκολάτα

makaron-sokolata
Υλικά συνταγής:

Τριμμένο ινδοκάρυδο: 2 κούπες
Ζάχαρη: 1/2 κούπα
Ασπράδι αυγού: από 2 μεγάλα αυγά
Ψιλοκομμένη σοκολάτα: 1/2 κούπα (ή σταγόνες σοκολάτας)

Οδηγίες:

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνετε ένα ταψί με λαδόχαρτο ψησίματος.

2. Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε να αναμειχθούν καλά.

3. Φτιάχνετε από το μείγμα μπαλάκια (περίπου 1 κουταλιά σούπας) και τα βάζετε στο ταψί.

4. Ψήνετε τα γλυκάκια στο φούρνο για 12 – 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζετε και τα αφήνετε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

six − one =

  • facebook
  • twitter