gallery photo

Μους με Λευκή Σοκολάτα

mous
Υλικά

320 γρ. σοκολάτα (λευκή)
500 γρ. κρέμα (χτυπημένη)

Εκτέλεση συνταγής

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε Μπεν-Μαρί.

Την τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το 100 γρ. της κρέμας, χτυπώντας ζωηρά με τον αναδευτήρα.

Την ξαναβάζουμε για μερικά δευτερόλεπτα σε Μπεν-Μαρί, για να γίνει ομοιόμορφη και λεία.

Προσθέτουμε άλλα 100 γρ. κρέμα, χτυπάμε ξανά με τον αναδευτήρα και την ξαναβάζουμε πάλι λίγα δευτερόλεπτα σε Μπεν-Μαρί.

Αφού τη βγάλουμε από το Μπεν-Μαρί, ρίχνουμε τα υπόλοιπα 300 γρ. κρέμας και ανακατεύουμε προσεκτικά και τη βάζουμε στο ψυγείο.

Μπορούμε να τη σερβίρουμε σε μεγάλο μπολ ή σε κούπες.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

three × 4 =