gallery photo

Μπράουνις με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

brownies-sokolata-indokarido
Υλικά συνταγής:

Αλεύρι: 1 κούπα
Σκόνη κακάο: 1/3 κούπας
Βούτυρο: 175 γρ. και λίγο επιπλέον για το ταψί
Σοκολάτα κουβερτούρα: 175 γρ.
Αυγά: 3 μεγάλα
Ζάχαρη: 1 1/2 κούπα
Τριμμένη ινδική καρύδα: 1/2 κούπα
Εκχύλισμα βανίλιας: 1/2 κουταλάκι τσαγιού ή 1 βανιλίνη

Οδηγίες:

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο ταψάκι 20Χ30 εκ. περίπου και το στρώνετε με λαδόχαρτο.

2. Κοσκινίζετε μαζί, το αλεύρι με το κακάο. Το κρατάτε κατά μέρος. Λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.

3. Χτυπάτε τα αυγά ελαφρά και προσθέτετε την ζάχαρη, την καρύδα και την βανίλια. Ανακατεύετε. προσθέτετε και το μείγμα του βουτύρου με τη σοκολάτα και ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι με το κακάο.

4. Αδειάζετε τη ζύμη στο ταψάκι που ετοιμάσατε και το ψήνετε στο φούρνο για 35 περίπου λεπτά. Το βγάζετε και σε 5 λεπτά το ξεφορμάρετε σε σχάρα να κρυώσει. Το κόβετε σε 16 ορθογώνια κομμάτια.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

3 × 2 =