gallery photo

Παγωμένο επιδόρπιο με γιαούρτι και ανανά

a959fbf86e3248196d588d780d2cd621_L
Υλικά:

1 φρέσκος ανανάς
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 φυτική σαντιγί
1 κιλό γιαούρτι με 2% λιπαρά
Λίγο γλυκό κρασί
Φέτες από ακτινίδιο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τον ανανά, κρατώντας 4 φέτες για το γαρνίρισμα και ψιλοκόβοντας όλες τις υπόλοιπες.

Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, τον βάζετε σε ένα μπολ για να κρυώσει και το αφήνετε μέχρι να πήξει.

Χτυπάτε καλά τη σαντιγί και προσθέτετε το γιαούρτι.

Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, σταματάτε το χτύπημα και προσθέτετε το ζελέ ανακατεύοντας ταυτόχρονα.

Έπειτα ρίχνετε και τον κομμένο ανανά και ανακατεύετε καλά.

Βάζετε το γλυκό μέσα σε ένα γυάλινο μπολ, το στρώνετε καλά, το σκεπάζετε με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο.

Όταν το βγάλετε για να το σερβίρετε, γαρνίρετε φέτες από ανανά και ακτινίδιο.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

19 − twelve =