gallery photo

Παρφέ γιαουρτιού διαίτης με φυσικό γλυκαντικό stevia

kashi-parfait
Υλικά συνταγής

1 [200 γρ.] γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
6 κ.σ. φυσικό γλυκαντικό stevia
2 κ.γ. μέλι
200 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε πηχτή σαντιγί
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη μπάρα δημητριακών μούσλι
1/2 κιλό καθαρισμένα φρούτα εποχής κομμένα σε μικρά κομματάκια

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το γιαούρτι, το φυσικό γλυκαντικό stevia και το μέλι και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός, σε μέτρια ταχύτητα για 2′ μέχρι να ενσωματωθούν.

Προσθέτετε τη σαντιγί και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ να ομογενοποιηθούν.

Άν δεν σερβίρετε αμέσως αφήνετε τη γιαουρτόκρεμα στο ψυγείο.

Όταν πρόκειται να σερβίρετε, κόβετε τα φρούτα εποχής της αρεσκείας σας και βάζετε σε ψηλά κολονάτα ποτήρια ή μπολ στρώσεις κρέμας γιαουρτιού, θρυμματισμένα κομματάκια μπάρας δημητριακών και φρούτα.

Σερβίρετε και απολαύστε ένα δροσερό ανάλαφρο και υγιεινό γλυκό με λίγες θερμίδες.

Το stevia είναι ένα επιτραπέζιο γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων με βάση γλυκοζίτες στεβιόλης από το φυτό στέβια. Ένα γλυκαντικό σε αναλογία 1:1 με τη κοινή ζάχαρη για να απολαμβάνετε τα γλυκά σας και ροφήματά σας, χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου η γεύση τους και χωρίς τύψεις για τις θερμίδες …

ΠΗΓΗ: sintayes.gr

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

eighteen − fourteen =