gallery photo

ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ NOUTELLA

Cinnamon-nutella-rolls
Υλικά Συνταγής

1 φύλλο σφολιάτα
200 γρ. nutella
1/2 – 1 κ.γ. κανέλα
Για το γλάσο:
200 γρ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ.γ. κανέλα
5-6 κ.σ. νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια του με τη nutella.

Πασπαλίζουμε με την κανέλα και τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό (διπλώνουμε κατά μήκος της μικρότερης πλευράς του).

Για να μπορέσουμε να το κόψουμε ευκολότερα, το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 30-40’.

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αέρα.

Κόβουμε το ρολό σε 12 κομμάτια και τα τοποθετούμε σε φόρμα με υποδοχές για μάφινς.

Εναλλακτικά, μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε στρογγυλό ή παραλληλόγραμμο ταψί κατάλληλου μεγέθους.

Ψήνουμε τα ρολάκια για 25’, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε το γλάσο.

Βάζουμε τη ζάχαρη μαζί με την κανέλα σε μπολ και προσθέτουμε το νερό κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας ζωηρά με το σύρμα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή πυκνότητα.

Μόλις ψηθούν τα ρολάκια, τα περιχύνουμε με το γλάσο και σερβίρουμε αμέσως.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!
  • facebook
  • twitter