gallery photo

Σπιτικές σοκολάτες διαίτης με γλυκαντικό stevia με 4 υλικά, 3 κινήσεις

crunch-bars
Υλικά συνταγής

300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα με 70% κακάο
150 γρ. μαργαρίνη με λίγα λιπαρά
5 κ.σ. φυσικό γλυκαντικό stevia
70 γρ. rice crispies [ψημένα δημητριακά ρυζιού]

Εκτέλεση συνταγής

Παίρνετε ένα ταψάκι 24 εκ. περίπου και στρώνετε μέσα ένα λαδόχαρτο.

Σε ένα κατσαρόλι, σε χαμηλή φωτιά, βάζετε τη κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια, τη μαργαρίνη και το φυσικό γλυκαντικό stevia και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα δημητριακά ρυζιού, ανακατεύετε να ενσωματωθούν και ρίχνετε το μείγμα στο ταψάκι.

Το βάζετε στο ψυγείο [ή στη κατάψυξη αν βιάζεστε] και όταν κρυώσει το κόβετε σε σοκολάτες.

Το stevia είναι ένα επιτραπέζιο γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων με βάση γλυκοζίτες στεβιόλης από το φυτό στέβια. Ένα γλυκαντικό σε αναλογία 1:1 με τη κοινή ζάχαρη για να απολαμβάνετε τα γλυκά σας και ροφήματά σας, χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου η γεύση τους και χωρίς τύψεις για τις θερμίδες …

ΠΗΓΗ: sintayes.gr

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

4 × 5 =