gallery photo

Τιραμισού διαίτης

tiramisu
Υλικά συνταγής

500 γρ. μασκαρπόνε
150 γρ. φυσικό γλυκαντικό «onstevia» *
1 πακέτο σαβαγιάρ
3 αβγά
1 κούπα καφέ espresso
Κακάο για πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνουμε τον espresso και τον αφήνουμε να κρυώσει να κρυώσει.

Χτυπάμε με το μίξερ ή με έναν αβγοδάρτη το μασκαρπόνε με το γλυκαντικό stevia μέχρι να γίνει ένα μείγμα μαλακό σαν κρέμα.

Προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα.

Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα.

Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον espresso τα βρέχουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.

Στρώνουμε ένα ταψάκι 24 εκ. περίπου και απλώνουμε στη βάση τα μπισκότα και από πάνω τη κρέμα.

Πασπαλίζουμε με κακάο και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει.

ΠΗΓΗ: sintayes.gr

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

10 + seven =