gallery photo

Τούρτα με λευκή σοκολάτα

tourta_leuki_sokolata
Υλικά

1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
3 κουτ. σούπας Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
5 φάκελοι Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
1,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) στιγμιαίος καφές

Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2½ φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος, τη ζεσταίνετε, προσθέτετε το περιεχόμενο των 4 φακέλων Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.

Την επόμενη μέρα χτυπάτε το μίγμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει η κρέμα.

Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.

Απλώνετε από πάνω τη μαρμελάδα και μετά την κρέμα.

Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τον στιγμιαίο καφέ και την υπόλοιπη σοκολάτα, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και απλώνετε το γλάσο πάνω από την κρέμα.

Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

3 + seventeen =