gallery photo

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ Η ΑΜΥΓΔΑΛΑ

troufakia-karudia-amugdala
ΥΛΙΚΑ

Καρύδια ή αμύγδαλα ανάλατα 700 γρ τριμμένα στο μπλέντερ
Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Κουβερτούρα 125 γρ τριμμένη
Ανθόνερο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Κονιάκ 1/2 φλυτζανάκι του καφέ
Ζάχαρη 2 φλυτζάνια του τσαγιού
Τρούφα Σοκολάτας 1 1/2 κιλό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την τρούφα και το κονιάκ) μέχρι να γίνουν ένα συμπαγές μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την τρούφα και σε ένα άλλο το κονιάκ. Πλάθουμε το μείγμα σε στρογγυλά μπαλάκια ενώ παράλληλα βρέχουμε τα χέρια μας στο μπολ με το κονιάκ για να μην κολλάει το μείγμα στα χέρια μας. Μετά τα περνάμε από το μπολ με την τρούφα και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια (που υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά για τρουφάκια) και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!