gallery photo

FROZEN YOGURT ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

547443664
Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ. σοκολάτα μαύρη ψιλοκομμένη

Διαδικασία

Βήμα 1
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Βήμα 2
Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι στη δυνατή ταχύτητα ώσπου να πάρετε ένα μίγμα αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι. Προσέχετε όμως, μη χτυπήσετε περισσότερο τα υλικά σας γιατί το μίγμα θα κόψει.

Βήμα 3
Ρίχνετε τη σοκολάτα στο μπολ με τα υλικά που χτυπήσατε και ανακατεύετε καλά ώσπου αυτά να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 4
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για δύο με τρεις ώρες για να κρυώσει καλά.

Βήμα 5
Αφού το μίγμα κρυώσει καλά, το βάζετε στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε κατάλληλο δοχείο και το συντηρείτε στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή το μεταφέρετε κατευθείαν στην κατάψυξη, ανακατεύοντας ανά δύο ώρες μια δυο φορές για να μην σχηματιστούν κρύσταλλοι.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

1 × three =

  • facebook
  • twitter