gallery photo

Fudge με άσπρη σοκολάτα, φιστίκα και cranberries

fudge fist
Υλικά:

450 γρ λευκή σοκολάτα σε κομματάκια
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1/2 κουταλάκι υγρό άρωμα βανίλιας
250 γρ καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
100 γρ cranberries

Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα τετράγωνο ταψί 20 εκ περίπου, και αφήνουμε να εξέχει το αλουμινόχαρτο από τις δύο πλευρές.

Βάζουμε λίγο καλαμποκέλαιο σε μια χαρτοπετσέτα και αλείφουμε το ταψί.

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ζαχαρούχο και την λευκή σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια.

Σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το γάλα μέχρι να λιώσει και βγάζουμε αμέσως από τη φωτιά.

Προσθέτουμε τη βανίλια, τα φιστίκια και τα cranberries.

Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε το μείγμα μας στο ταψάκι.

Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει για 6 ώρες τουλάχιστον ή και όλη τη νύχτα.

Με το αλουμινόχαρτο που εξέχει σηκώνουμε και βγάζουμε το γλυκό από το ταψάκι.

Το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Βοηθήστε μας Αν σου άρεσε το άρθρο, άσε το σχόλιο σου ή κάνε like στην σελίδα αν δεν έχεις ήδη κάνει ή κοινοποίηση:
Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη για την συνέχεια αυτής της ιστοσελίδας! Ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Άσε το Σχόλιό σου

five + 15 =